Povraćaj kupljene robe | Carter’s Srbija | Odeća za bebe i decu Skip to main content

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije pogrešan artikal.
Troškove slanja proizvoda na servis ili njihove zamene, snosi kupac osim ukoliko nije prošlo 14 dana od kupovine,u tom slučaju troškove snosi prodavac.

OBAVEZNO PROVERITE PAKET!
Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis telefonski ili mailom, kako bi Vam poslali zamenu. Paket možete proveriti nakon potpisivanja prijema, ali kurir je dužan da sačeka kako biste proverili sadržaj.


Procedura za povrat robe kupca u zakonskom roku

Kupovina je situaciona i individualna, pa se mogu dogoditi slučajevi gde će kupac tražiti od nas da se kupljena roba vrati iz više razloga. Zakon krajnjem potrošaču to omogućava u određenom  roku. Nakon utvrđivanja da je roba vraćena u istom stanju kako je i poslata tj. prodata (neoštećena i ispravna i roba i ambalaža), vrši se povrat novca kupcu ili zamena  proizvoda.
Kupac robu može da vrati samo u sledećim slučajevima UZ FISKALNI RAČUN i napisan RAZLOG VRAĆANJA:
1. Krajnji kupac zakonski je može vratiti u roku od 7 dana od fakturisanja tj. kucanog fiskalnog računa, dok u slučaju poručivanja putem WEB-a tj. slanjem robe kurirskom službom rok za povrat je 14 dana od fakturisanja . Obračunavaju se i radni i neradni dani.

Povraćaj robe ide na trošak kupca!!!

U slučaju da kupac reklamira proizvod nakon isteka ovog vremena, zbog nedostatka ili kvara, kupac se upućuje na redovnu proceduru (može da proizvod pošalje nama ).
Ukoliko kupac vraća proizvod koji je dobio putem KURIRSKE SLUŽBE, slanjem kupljenog proizvoda na adresu redakcije Yuglob doo: Zrenjanjinski put 121m, 11 211 Beograd

U zakonskom roku kupac će biti obavešten o rešavanju reklamacije za poslati-e proizvode, artikle.
Povraćaj robe ide na trošak kupca!!!